Alternative Hookbait Pop-Ups

Adviesprijs: 400gr 10mm: € 9,75

Deze Pop-Ups zijn het resultaat van het jarenlang experimenteren met een single hookbait. Deze Pop-Ups kunnen met alle vertrouwen als single hookbait worden gevist of over een bed van voer van uw keuze. Ze zijn gerold met als basis onze eigen zeer succesvolle Pop-Up Mix. Het resultaat, een Pop-Up met een ongelooflijke combinatie van hardheid en drijfvermogen. Nutrabaits durft zelfs te stellen dat de Pop-Ups iets harder worden nadat ze een tijdje in het water hebben gelegen. Om ook deze range weer te complementeren heeft Nutrabaits ook voor de Alternative Hookbait Pop-Ups de toevoegingen gebotteld in een handige spuitflacon. Het enige wat uw hoeft te doen is het dekseltje eraf 3 of 4 keer spuiten, sluiten, laten staan en vissen maar.

Nutrabaits zegt niet voor niets: Ingrediënts for Succes!!

Verkrijgbaar:
De Alternative Hookbait Pop-Ups zijn verkrijgbaar in 12,16 en 20mm in de volgende smaken:

Pineapple_fade
Pineapple & N Butyric Acid

Sommige lokstoffen lijken wel voor elkaar gemaakt. Dit is naar volgens Nutrabaits zeker het geval met Pineapple Nutrafruit en N Butyric Acid.

Of het nu in de zomer of midden in de winter is, deze combinatie is bij nagenoeg alle fieldtesters van Nutrabaits een van hun topfavorieten. Zij vissen deze Pop-Up dan bij voorkeur als Snowman op de Pineapple Banana Boilies.

wonderfruit_fade
Wonderfruit & Cream Cajouser

Oranje Wonderfruit Pop-Up Boilies zijn al tijden een van de best vangende Pop-Ups. Graham Slater’s advies om deze te maken in een dodelijke combinatie met Cream Cajouser stond Nutrabaits wel aan.

Hier geld ook weer als advies: gebruik eens een snowman presentatie op onze Cranberry Nurtafruits.

violet_fade
Violet

Bill Cottam zelf is toch wel de meest stuwende kracht achter het maken van de meeste Nutrabaits producten, dit geld zeker ook voor de Alternative Hookbait Pop-Ups. Zijn all-time favoriet; de Violet.

De Violet Pop-Ups doen het bijzonder goed gevist als single hookbait! Ook zou je ze eens moeten proberen over vismeelboilies of pellets aldus Bill.

white_spice_fade
White Spice

Als laatste in deze range White Spice. Veel van onze vissers vinden witte boilies de beste kleur om dressuurdoorbrekend te werk te gaan. Met een mooie mix van kruidige flavours kunt uw met een gerust hart te werk gaan. In de tijd dat wij ze getest hebben hebben ze ons zelden in de steek gelaten wanneer niks leek te werken. Ons vertrouwen in deze Pop-Ups is zo groot dat wij verwachten dat deze nieuwe witte Pop-Ups in de toekomst een van de hardlopers gaat worden.